--- © Copyright 2013 tomaskruger.se ---

Tre vice men

 

Tredje dagen på Facebookutmaningen om att skriva tre positiva saker om dagen, i en vecka.
 
 
1. Jag tog mig genom dagen. Nu är det ju inte direkt ovanligt att man gör det. På något vis så brukar det bli kväll hur dagen än sett ut. Det vore betydligt mer intressant om någon, någon gång inte tagit sig genom dagen, men ändå levde att gnälla om det.
Falling down, det är en bra film i ämnet med Michael Douglas i huvudrollen. Så illa kan jag inte hävda att jag hade det. Det händer att jag blir lätt irriterad inne på McDonalds. Oftast för att de prioriterar mikrofonpratande, avgasalstrande tomgångskörare framför de kunder som rakryggat står framför kassan. Så ja, ibland blir jag lite irriterad inne på McDonalds, men än så länge så har jag inte gjort som Michael Douglas och avlossat en Kpist rätt upp i taket. Främst för att jag inte har någon Kpist, men ändå. Dessutom så är jag rädd om min hörsel, varpå jag först skulle blivit tvungen att sätta i öronproppar. Jag vet inte. På något sätt så förtar det lite av överraskningseffekten.
 
 
2.  Jag gav en liten gråtande flicka en skallra. Nu var det ingen riktig skallra från Toys aren't us, utan en liten plåtdosa med några gem i. Sak samma. Den blev uppskattad i vart fall. Så pass att hennes pappa fick den inkörd i munnen, flera gånger. Jag blev också erbjuden att smaka, men hävdade att jag var mätt, och nöjde mig därför med att skaka lätt på skallran, och sedan ge den åter.
 
 
3. Alla, precis alla, listade ut gårdagens rubrikrebus. De fann den bara så pinsamt dålig, att de låtsades annorlunda. Det är lite som när någon börjar berätta det där skämtet om Lill-Babs och Kjell Lönnås Mustasch, varpå man måste låtsas vara road. Flatlöss tycks för den delen på fullt allvar vara utrotningshotade. Tänk om de blir rödlistade. Då får man stå där med sitt kliande skrev framför en läkare som bara skakar på huvudet. "Nej de där små gynnarna gör du bäst att ge fan i. Du har ett naturreservat i kalsongerna, vare sig du vill eller inte. Ring Skansen vettja, eller Kjell Lönnå."

Rebusen?
Allvarligt?
Dag LL-L?
Dag tvåL minus L
Dag två helt enkelt.
 
Skämtet om Lill-Babs och Kjell Lönnås Mustasch?
Har du inte hört den?
Det var två löss i Kjell Lönnås Mustasch.
Jo visst finns det en fortsättning, men den är inte särskilt rolig den heller.

Kommentera här: