--- © Copyright 2013 tomaskruger.se ---

Nummer ett...

 
Liksom alla andra på Facebook, så har jag blivit utmanad att skriva tre positiva saker, om dagen, i en vecka...
Snacka om överdrivna förhoppningar på livet, men visst, jag ska göra mitt bästa.

1. Jag tömde badkarsavloppet.
Hur kan då detta vara positivt? Är det:
A. För att den smuts som man duschar av numer försvinner av sig självt, istället för att sakta avlagras på badkarets botten?
B. För att jag fick känna mig äcklad och manlig på en och samma gång, och det med hjälp av en av de få sysslor som Gudrun Schyman inte kräver ska kvoteras?
C. För att jag för en gångs skull inte saknade det långa vackra hår, som min numer kortklippta fru en gång i tiden förförde mig med?

 

2. Under en diskussion om det här med att säga fula ord, förklarade jag för min pojke att de bägge som min fru kallar mamma och pappa, och som han kallar mormor och morfar, får jag kalla svärmor och svärfar. Pojken min tyckte att det var passande namn, särskilt vad gällde morfar, som tydligen svär lite oftare än genomsnittet.

 

3. Jag tappade bort mitt kontokort, vilket gick till så att jag öppnade plånboken utan att omedelbart få syn på det. Självklart så spärrade jag genast kortet. Följden av detta är att min fru får betala för allt, i vart fall tills dess att jag får ett nytt kontokort. (Frugan hittade för övrigt hittade kortet i min plånbok. Hon hävdar att jag letar slarvigt, men har uppenbarligen större vana än jag vid att rota i min pluska.)

Kommentarer:

1 anette (frugan):

skriven

Jamen du ser.. Det var väl inte så svårt att hitta tre positiva vardagshändelser...

Svar: Nä, och nu är det bara nitton kvar... :)
Tomas Krüger

Kommentera här: