--- © Copyright 2013 tomaskruger.se ---

Sifferbanta

En arbetskamrat till mig har börjat med 5:2, för att kunna gå ner en 7-8 kg. Fast viktminskningen motiveras nog främst av att han vill hitta 1 kvinna, så att de 2 kan gå på mysiga skogspromenader, och kanske ha lite 6 framåt kvällskvisten. Det är lite orättvist av naturen att ställa till med detta monument 22. För om min arbetskamrat bara fick hälften så mycket skogspromenader och 6 som han ville, så skulle han inte bara ha det lite roligare, utan även få så mycket motion att han kanske kunde strunta i det där med 5:2.

 

Men nu är det som det är, och han har bestämt att den där :2 biten ska fördelas lika mellan måndagar och torsdagar. Ett helt idiotiskt beslut om du frågar mig, eftersom denne blodsockerfattige karl då kommer befinna sig i min omedelbara närhet. Istället försökte jag få honom till att låta lördag-söndag bli :2, men det ville han inte alls.

 

Så jag antar att jag inte har något annat val än att försöka hjälpa honom. Om du som läser det här är singel, kan tänka dig att promenera, hålla handen och kanske till och med ha lite sympati 6 med min kamrat, så kan du väl slänga upp ett erbjudande i kommentarsfältet. Du behöver varken vara framgångsrik, snygg eller size 0. Min kamrat nöjer sig säkert med vilken vanlig 0:a som helst. Jag tror i och för sig att du bör vara kvinna. Annars finns det en risk att det uppstår en sådan där pinsam tystnad när jag presenterar er 2 för varandra. Fast man ska aldrig säga aldrig. 1 skogspromenad borde han väl kunna bjuda på, och vad som händer därefter är upp till er 2.

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Tack Käre arbetskamrat det värmer att du tänker på mej!!!

Svar: Och jag som hade hoppats på att du skulle bli lite arg... ;)
Tomas Krüger

2 Pontus :

skriven

Han tar väl all hjälp han kan få :)

Svar: Det gör han, men tyvärr så räcker den inte till... ;)
Tomas Krüger

3 Anonym:

skriven

ha ha ha jag skrattar högt,du är ju bara bäst

Svar: Nu blir jag nästan lite högfärdig... :)
Tomas Krüger

4 v:

skriven

Bilden är ju helt klart det bästa i inlägget! Önskar din kompis all lycka till och ett tips är ju att kapa baconhåret :)

Svar: Jag ska vidarebefordra tipset. Fast det finns kvinnor som gillar bacon. Du skulle bara se när min fru angriper en hotellfrukostbuffé...
Tomas Krüger

Kommentera här: