--- © Copyright 2013 tomaskruger.se ---

Äntligen!

 
Jag kan vinna kläder för tiotusen!
Kronor alltså. Kläder för tiotusen människor vore högst opraktiskt. Det är fullt i min T-shirtlåda som det är. Vad skulle sedan de andra 9,999 människorna ha på sig? En kommun i Rättviks storlek, spritt språngande. Så orättvist! Nej det där var allt lite slarvigt uttryckt av mig.
 

Förtydligande: Jag kan vinna kläder för tiotusen kronor! Allt jag behöver göra är att sälja min själ, förlåt, gå in på Sportstyler.se, välja ut några favoritprodukter som jag sedan bloggar om och länkar till. Då får jag en liten knapp som mina besökare ska trycka på, utifall att de tycker att jag borde få vinna, för att därefter kanske klä mig lite snyggare. På tal om det så är tydligen Sportstyler ”sveriges snyggaste webshop med träningskläder och sportmode”. Det visste inte jag. Tur att de berättar sådant för mig. Folk tycks tro att jag vet det mesta, och det kanske jag många gånger gör, men hade någon frågat om det här så hade jag säkert svarat Ellos. Så pinsamt det kunde ha blivit, när sanningen väl uppdagades.

 

Fast jag känner inte att just den här tävlingen är något för mig. Trots att de lockar med att de i sin tur länkar besökare till mig. Jag vill hemskt gärna ha fler besökare, men är inte redo att prostituera mig för den sakens skull. Det finns tillfällen då jag helt uppriktigt hellre funderar på att lägga ner bloggen, eftersom så pass få läser den. Men än så länge så hoppas jag på att någon av mina läsare ska råka facebookdela något inlägg av misstag. Det händer faktiskt. Min klumpiga fru och min tankspridda storasyster har gjort det flera gånger. Dessvärre så är deras vänner i sin tur lite mer disciplinerade framför skärmen. De skrattar bara åt mitt tafatta försök till blogg.

 

Fick jag lite fler läsare så kunde jag hålla egna tävlingar. Då kan man bli nämligen bli sponsrad med priser. Det finns en hel del att välja emellan. Tennsoldater till exempel, kunde det vara något? Inte? Smycken för intimpiercing då? Den är allt jag lite nyfiken på. Inte för att jag anser att ni bör pierca er där solen aldrig skiner, men det vore kul att få veta vilka som ändå gjort det.

 

Annars så är jag egentligen starkt emot det här med piercing i allmänhet och intimpiercing i synnerhet. Jag tycker att det är svårt nog att kontrollera en ensam stråle när jag pinkar. Hur det skulle gå med två törs jag inte ens föreställa mig. Jag brukar tänka så när jag går in på en nedpinkad offentlig toalett, att här har visst någon piercad jävel stått och sjungit tvåstämmigt med bjällerklang som ackompanjemang.

Kommentarer:

1 V:

skriven

Har läst dina senaste inlägg och kan medge redan nu att jag är fast. Fortsätt att blogga så som du gör.

Svar: Tack V! Jag tycker om att roa, men den här gången gläder det mig nästan lite extra. :)
Tomas Krüger

2 kaffemorsan:

skriven

Jag tycker du skriver bra och underhållande. Min make gillade tyvärr inlägget om gekås. Han berättar vidare att han tänker säga NEJ till Gekås nästa gång. Ja vi får väl se hur det går, mohahaha!

Svar: Tack kaffemorsan!Din man finns i våra tankar, hälsa honom det... ;)
Tomas Krüger

3 Ziif:

skriven

Jag skrattar så jag gråter när jag läser din blogg, du är så träffsäker i dina kommentarer och man känner igen sig i mycket. Helt galet roligt, tack för att din syster delade länken en gång.

Svar: Tack Ziif!Nu blev jag nästan lite mallig. :)
Tomas Krüger

Kommentera här: