--- © Copyright 2013 tomaskruger.se ---

Hur många kalorier är det i en moralkaka?

Själv så har jag ingen aning, men den som försöker gå ner i vikt kanske ska undvika det här inlägget. Det handlar om trafikbeteende, och innehåller med andra ord, värsta sortens fettframkallande gubbgnäll. Fast själva vitsen med ämnet är egentligen att försöka sig på det där med Youtube. Av rent ornitologiska skäl hade jag roat mig med att klämma fast min sportkamera mellan rygg- och nackstöd på passagerarplatsen, när en riktig bofink visade upp sig. Så för den som vill blir det nu några sekunders matiné. 

Nu ska man ju helst behärska sig, men jag blev så pass upprörd att jag tryckte på den stora knappen. Ni vet, den som sitter mitt i ratten och är märkt med texten ”airbag”, vilket är engelska och betyder uppblåst idiot. Nu kan jag naturligtvis inte svära på att föraren är en idiot rakt igenom. Han kanske säger hej varje morgon, kliar små kattungar under hakan och tappar mynt med flit för barn att hitta, men lite korkad är han allt.

Nu vill jag särskilt påpeka att även om det här utspelade sig utanför Österstad, där min elektriker växte upp, så kan han ändå tänkas vara oskyldig. Jag kan i vart fall inget bevisa. Då skulle jag ha behövt en bättre kamera.

Kommentera här: