--- © Copyright 2013 tomaskruger.se ---

Låt den som är utan skuld...

Jag har hört en del killar skrävla om hur många de haft, vilket jag anser tämligen ointressant. Det visar mest hur många gånger man valt fel, inte fått vad man egentligen var ute efter, eller helt enkelt hur många som man inte tagit väl hand om, och därmed nött ut.

Då jämför jag hellre hur många man haft samtidigt. Själv har jag haft tre. Det är ingen idé att ljuga. Jag delade inte min tid lika dem emellan. Det nya kommer alltid vara mer spännande för mig. Min svåger är inte likadan, fast på sätt och vis är han betydligt värre, eftersom han haft sju på en gång. (Jo ni läste rätt). Flera av dem var dessutom äldre, vilket komplicerar saken ytterligare eftersom underhållet brukar bli betydligt mer krävande. Dessutom så brukar de tjura, bolma och dricka rätt mycket av både det ena och det andra.

Hur bör man då resonera om man tidigare bara haft en i taget men vill ha minst en till? Vis av erfarenhet så skulle jag passa mig för de med följande ursprung: Sverige, Italien, Amerika, England och allt vad Östeuropa heter. Där har du bara frustration och besvikelse att hämta. Vänd då hellre blickarna mot Asien, du vet vilket land jag pratar om och det är inte Korea. Nu ska det erkännas att de är väl små i storleken. Är du lite större så finns alltid Tyskland som ett alternativ. Lite tråkiga? Kanske det, men pålitliga och bättre rustade för att klara tyngden av en fullvuxen svensk man.

Minns bara att även om du bara har en rumpa, så vill försäkringsbolaget ha en premie betald för var motorcykel som du äger.

Det finns en baksida med allt här i livet.

Kommentera här: