--- © Copyright 2013 tomaskruger.se ---

Att falla någon på läppen

 Min underläpp har börjat svullna. Varför vet jag inte? Mig veterligen så är jag inte allergisk mot något annat än Radiotjänst i Kiruna och vissa mänskliga beteenden på Ikea. Förslagen haglar från mina närmaste. Har du en geting under läppen? Det kanske är en kombination av tandkrämen och de där vinägerchipsen som du gillar? Just chipsen återkommer särskilt ofta. Alla andra hävdar att de är oätliga. Nu vill de gärna få det till att de dessutom är giftiga, eller i vart fall jämförbara med en rejäl siliconspruta rätt in i läppen. För det är så som jag ser ut, som Kissie eller en av de där karikatyrdockorna från Spitting Image, om någon nu minns dem?

Ett av de otäckare förslagen är att det skulle kunna bero på någon algblomning i sjön. Det vore fruktansvärt. Vi har en så mysig och avskild badplats, men kom något sådant ut så skulle det leda till en invasion av missnöjt smalläppade människor. Först av alla kom väl Drottning Silvia. Hon fick utstå så mycket spott och spe för sin ansiktslyftning, att hon väl aldrig törst sätta sin fot på en skönhetsklinik igen. Fast nu kunde hon helt sanningsenligt hävda att: ”Jaag har blivit zå häer vaacker av att baada i schön!”

Jag känner mig inte särskilt snygg. Dessutom så kliar det och försöker jag dricka vatten så rinner det ur mungiporna på mig. Det är i och för sig rätt så sexigt, särskilt som jag har en tunn vit t-shirt på mig. Min fru blir så till sig att hon sätter handen för munnen när hon ser mig. Fast jag är van. Jag brukar ha den effekten på kvinnor.

Kommentera här: